Celviano-grand-hybrid

CELVIANO GRAND HYBRID

CELVIANO GRAND HYBRID

Συνδυάζει τα ξύλινα πλήκτρα του κλασικού πιάνου που κατασκευάζει η διεθνούς φήμης εταιρεία παραγωγής κλασικών πιάνων C.Bechstein για την CASIO. Με τον κομψό, μοναδικό ήχο και την αυθεντικότητα ενός κλασσικού πιάνο σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία ενός σύγχρονου ψηφιακού πιάνου.

Celviano

CELVIANO

CELVIANO

Τα μοντέλα CELVIANO ενσωματώνουν όλη μας την εμπειρία στα μουσικά όργανα. Η εξαιρετική αίσθηση όταν παίζετε και η ζωντάνια στον ήχο, μπορούν με δυσκολία να διακριθούν ανάμεσα σε ένα CELVIANO και ένα ακουστικό πιάνο και ολοκληρώνονται από μια σειρά σύγχρονων χαρακτηριστικών που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα ψηφιακό όργανο μουσικής.

Privia

PRIVIA

PRIVIA

Τα πιάνα της πρωτοποριακής σειράς PRIVIA Pro διαθέτουν βαρυκεντρσμένα πλήκτρα και το AiR Sound Source της CASIO και προσφέρουν ήχους πιάνου τόσο ρεαλιστικούς και πλούσιους, όπως τα πραγματικά κλασικά πιάνα. Εκλεπτυσμένη σχεδίαση με μικρό βάρος.

Compact

COMPACT

COMPACT

Τα μοντέλα CDP συνδυάζουν εξαιρετικές ιδιότητες ήχου και βαρυκεντρισμένου πληκτρολογίου. Η υψηλής ποιότητας παραγωγή ήχου και η τεχνολογία Scaled Hammer Action που παρέχεται από αυτά τα μοντέλα είναι συνώνυμη με την εξαιρετική ποιότητα CASIO.

High Grade

HIGH GRADE

HIGH GRADE

Ένα πραγματικό «κόσμημα» για όλους τους φίλους των αρμονίων. Τα CASIO High-Grade διαθέτουν ποικιλία ήχων και ρυθμών για να δημιουργήσετε τη δική σας μουσική. Επιπλέον, λειτουργίες προγραμματισμού και επεξεργασίας καθώς και επιλογές εγγραφής.

CT-X

CT-X

CT-X

Όλα τα μοντέλα της σειράς CT-X περιλαμβάνουν τη δυνατότητα AiX Sound Source που αναπαράγει το χαρακτηριστικό ήχο των ακουστικών οργάνων κάνοντας τον εξαιρετικά δυνατό.

Casiotone

CASIOTONE

CASIOTONE

Τα μοντέλα CASIOTONE διαθέτουν σύγχρονες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα σύνδεσης με πρόγραμμα εκμάθησης και η λειτουργία Dance Music, με την οποία μπορεί να παίξει κανείς εύκολα με γνωστές χορευτικές επιτυχίες.

Standard

STANDARD

STANDARD

Με χρήσιμες λειτουργίες εκμάθησης και ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, η σειρά CASIO Standard είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τον συναρπαστικό κόσμο της μουσικής.

Key-Lightning

KEY LIGHTNING

KEY LIGHTNING

Αρμόνια με φωτιζόμενα πλήκτα που βοηθούν στη γρήγορη εκμάθηση τραγουδιών.

Mini

MINI

MINI

Κομψή σχεδίαση, μικρά πλήκτρα, ηχητική ποικιλία και συναρπαστικά χαρακτηριστικά για να κάνουμε τη μουσική ακόμα πιο διασκεδαστική.

Navigation
Έξοδος

Το καλάθι μου

Viewed

Recently Viewed

Close

Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε εδώ!

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη δική μας πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Categories